Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge (0-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zondag 13 maart 2016 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt OH Leuven het zondag 13 maart 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Den Dreef in Heverlee.

Via de OH Leuven - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Club Brugge (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Club Brugge is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 65e minuut dacht Club Brugge op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Vossen. Helaas voor Club Brugge werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut moest Kanu van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest OH Leuven verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken OH Leuven - Club Brugge
LIVE OH Leuven - Club Brugge 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

65' Doelpunt Club Brugge Doelpunt J. Vossen met assist van B. Engels Club Brugge
66' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor R. Reynaud OH Leuven
67' Wissel Club Brugge Wissel L. Refaelov voor J. Izquierdo Club Brugge
69' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor T. Meunier Club Brugge
71' Wissel OH Leuven Wissel S. Asamoah voor T. Azevedo OH Leuven
74' Wissel OH Leuven Wissel J. Kostovski voor F. Le Postollec OH Leuven
74' Wissel Club Brugge Wissel Leandro Pereira voor J. Vossen Club Brugge
79' Rode kaart OH Leuven Rode kaart voor Kanu OH Leuven
81' Wissel Club Brugge Wissel R. Vormer voor Felipe Gedoz Club Brugge
84' Wissel OH Leuven Wissel K. Houdret voor Y. Croizet OH Leuven
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Club Brugge
Opstellingen OH Leuven - Club Brugge

Voorbeschouwing OH Leuven - Club Brugge

OH Leuven en Club Brugge treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen OH Leuven en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 28 oktober 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 5 keer wist de ploeg van OH Leuven te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor OH Leuven. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.