Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent (1-1) || Jupiler Pro League 2015/2016

Zondag 13 maart 2016 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2015/2016 neemt Sporting Charleroi het zondag 13 maart 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent.

Via de Sporting Charleroi - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent (1-1)

De Jupiler Pro League 2015/2016 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en Gent geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 49e minuut dacht Sporting Charleroi op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Perbet. Helaas voor Sporting Charleroi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Gent dat via B. Dejaegere dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Gent
Goals
1
1
LIVE Sporting Charleroi - Gent 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. NDongala Sporting Charleroi
35' Wissel Gent Wissel K. Coulibaly voor S. Kums Gent
36' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
49' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet Sporting Charleroi
55' Doelpunt Gent Doelpunt B. Dejaegere met assist van L. Nielsen Gent
71' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Baby voor C. Tainmont Sporting Charleroi
74' Gele kaart Gent Gele kaart voor M. Simon Gent
77' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Zajkov Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Benavente voor C. Diandy Sporting Charleroi
85' Wissel Gent Wissel K. Saief voor M. Simon Gent
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Pollet voor J. Perbet Sporting Charleroi
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor Rafinha Gent
90' Wissel Gent Wissel T. Foket voor B. Dejaegere Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Gent
Opstellingen Sporting Charleroi - Gent

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Gent

Sporting Charleroi en Gent treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 8 november 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 10 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 5
Winst Gent 10
Gelijkspel 5
Totaal 20
Tags
Sporting Charleroi - Gent Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Gent Live Sporting Charleroi - Gent Live Sporting Charleroi - Gent kijken Sporting Charleroi - Gent kijken Live Sporting Charleroi - Gent stream Sporting Charleroi - Gent Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Gent Uitslag Sporting Charleroi - Gent Statistieken Sporting Charleroi - Gent Jupiler Pro League 2015/2016 Sporting Charleroi - Gent wedden Sporting Charleroi - Gent gokken Sporting Charleroi - Gent Unibet