Nabeschouwing Anderlecht - Waasland-Beveren (3-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Anderlecht het zondag 12 maart 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Constant Vanden Stock (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Anderlecht - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Waasland-Beveren (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 3-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Anderlecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Bruno. Anderlecht vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ł. Teodorczyk op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Anderlecht, waarmee K. Mbodji zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Anderlecht gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Anderlecht dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Anderlecht - Waasland-Beveren 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Bruno met assist van N. Stanciu Anderlecht 1-0
36' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Ł. Teodorczyk met assist van S. Hanni Anderlecht 2-0
38' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Michel Waasland-Beveren
41' Doelpunt Anderlecht Doelpunt K. Mbodji Anderlecht 3-0
58' Wissel Anderlecht Wissel I. Thelin voor Ł. Teodorczyk Anderlecht
58' Wissel Anderlecht Wissel A. Trebel voor Y. Tielemans Anderlecht
59' Wissel Waasland-Beveren Wissel V. Moren voor J. Michel Waasland-Beveren
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel C. Ndiaye voor Z. Gano Waasland-Beveren
71' Wissel Anderlecht Wissel O. Deschacht voor I. Obradović Anderlecht
80' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Dhondt voor R. Camacho Waasland-Beveren
82' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor C. Ndiaye Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Waasland-Beveren
Opstellingen Anderlecht - Waasland-Beveren

Voorbeschouwing Anderlecht - Waasland-Beveren

Anderlecht en Waasland-Beveren treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Waasland-Beveren in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Waasland-Beveren. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.