Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Gent het zondag 12 maart 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Sebastien Delferiere geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door J. Perbet, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Kubo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee S. Kalu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sebastien Delferiere, waardoor Gent dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gent - Mechelen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. Perbet Gent
24' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Claes Mechelen
24' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor N. Verdier Mechelen
30' Gele kaart Gent Gele kaart voor W. Troost-Ekong Gent
32' Doelpunt Gent Doelpunt J. Perbet met assist van M. Simon Gent 1-0
35' Wissel Mechelen Wissel J. Van Cleemput voor L. Paulussen Mechelen
45' Doelpunt Gent Doelpunt Y. Kubo Gent 2-0
46' Doelpunt Gent Doelpunt S. Kalu met assist van J. Perbet Gent 3-0
51' Wissel Mechelen Wissel Y. Croizet voor Ž. Filipović Mechelen
60' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Cleemput Mechelen
66' Wissel Mechelen Wissel I. Osaguona voor G. Claes Mechelen
76' Wissel Gent Wissel I. Rabiu voor B. Dejaegere Gent
77' Wissel Gent Wissel K. Coulibaly voor J. Perbet Gent
93' Wissel Gent Wissel T. De Smet voor N. Asare Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen

Voorbeschouwing Gent - Mechelen

Gent en Mechelen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastien Delferiere en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.