Nabeschouwing Kortrijk - Royal Excel Mouscron (0-2) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Kortrijk het zondag 12 maart 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Royal Excel Mouscron (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Royal Excel Mouscron is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 0-2 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Trézéguet, waarmee Royal Excel Mouscron met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van V. Kovačević zorgde ervoor dat Royal Excel Mouscron op 0-2 kwam te staan in de 49e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Royal Excel Mouscron
2
1
LIVE Kortrijk - Royal Excel Mouscron 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt Trézéguet met assist van F. Marković Royal Excel Mouscron 0-1
49' Eigen doelpunt Royal Excel Mouscron Eigen doelpunt V. Kovačević Royal Excel Mouscron 0-2
54' Wissel Kortrijk Wissel S. De Smet voor Joãozinho Kortrijk
56' Wissel Kortrijk Wissel E. Rolland voor N. Pavlović Kortrijk
66' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Vojvoda Royal Excel Mouscron
66' Wissel Kortrijk Wissel L. Veldwijk voor I. Ouali Kortrijk
70' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor E. Rolland Kortrijk
71' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Matulevičius voor N. Kabasele Royal Excel Mouscron
79' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel A. Nkaka voor F. Marković Royal Excel Mouscron
92' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. De Smet Kortrijk
90' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel N. Gulan voor Trézéguet Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Kortrijk - Royal Excel Mouscron

Voorbeschouwing Kortrijk - Royal Excel Mouscron

Kortrijk en Royal Excel Mouscron treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Royal Excel Mouscron in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kortrijk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Kortrijk favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Royal Excel Mouscron slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.