Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi (0-0) || Jupiler Pro League 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2016/2017 neemt Lokeren het zondag 12 maart 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi (0-0)

De Jupiler Pro League 2016/2017 wedstrijd tussen Lokeren en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Marcq van Sporting Charleroi. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 78e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alexandre Boucaut niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Sporting Charleroi
Rode kaarten
1
Gele kaarten
1
Corners
3
LIVE Lokeren - Sporting Charleroi 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Rassoul Lokeren
61' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Marcq Sporting Charleroi
68' Wissel Lokeren Wissel E. Ansah voor G. Hupperts Lokeren
69' Wissel Lokeren Wissel M. Ofkir voor G. Martin Lokeren
75' Wissel Lokeren Wissel N. Jambor voor B. Ňinaj Lokeren
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Baby voor C. Tainmont Sporting Charleroi
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Remacle voor D. Pollet Sporting Charleroi
78' Tweede gele kaart Sporting Charleroi Tweede gele kaart voor D. Marcq Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Sporting Charleroi
Opstellingen Lokeren - Sporting Charleroi

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi

Lokeren en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sporting Charleroi slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lokeren 9
Winst Sporting Charleroi 7
Gelijkspel 7
Totaal 23
Tags
Lokeren - Sporting Charleroi Opstelling Lokeren Opstelling Sporting Charleroi Live Lokeren - Sporting Charleroi Live Lokeren - Sporting Charleroi kijken Lokeren - Sporting Charleroi kijken Live Lokeren - Sporting Charleroi stream Lokeren - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi Uitslag Lokeren - Sporting Charleroi Statistieken Lokeren - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2016/2017 Lokeren - Sporting Charleroi wedden Lokeren - Sporting Charleroi gokken Lokeren - Sporting Charleroi Unibet