Nabeschouwing OH Leuven - Waasland-Beveren (1-2) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 18 april 2021 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt OH Leuven het zondag 18 april 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Waasland-Beveren (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 1-2 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door L. Verstraete, waarmee Waasland-Beveren met 0-1 de leiding nam. OH Leuven kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Schrijvers, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 67e minuut zette L. Verstraete zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Van Damme, waardoor Waasland-Beveren dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE OH Leuven - Waasland-Beveren 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor K. Malinov OH Leuven
25' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Sinani Waasland-Beveren
30' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt L. Verstraete met assist van J. Schryvers Waasland-Beveren 0-1
42' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor T. Henry OH Leuven
46' Wissel OH Leuven Wissel S. Schrijvers voor K. Malinov OH Leuven
47' Doelpunt OH Leuven Doelpunt S. Schrijvers met assist van T. Henry OH Leuven 1-1
55' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor L. Verstraete Waasland-Beveren
67' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt L. Verstraete met assist van D. Heymans Waasland-Beveren 1-2
70' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Koita Waasland-Beveren
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Schoonbaert voor A. Koita Waasland-Beveren
77' Wissel OH Leuven Wissel Y. Aguemon voor D. Ouédraogo OH Leuven
77' Wissel OH Leuven Wissel D. Tshimanga voor I. Asante OH Leuven
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Efford voor D. Heymans Waasland-Beveren
88' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Schryvers Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Waasland-Beveren
Opstellingen OH Leuven - Waasland-Beveren
De opstellingen van OH Leuven en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.