Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht (0-1) || Jupiler Pro League 2020/2021

Zondag 18 april 2021 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2020/2021 neemt Sint-Truiden het zondag 18 april 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht.

Via de Sint-Truiden - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 0-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Y. Verschaeren, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Anderlecht dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Anderlecht de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Anderlecht
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
4
13
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
73
117
Gevaarlijke aanvallen
31
78
Corners
2
5
Wissels
4
4
LIVE Sint-Truiden - Anderlecht 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor B. Mykhaylichenko Anderlecht
33' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Durkin Sint-Truiden
66' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor M. Ashimeru Anderlecht
72' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Steuckers voor F. Colidio Sint-Truiden
75' Wissel Anderlecht Wissel J. Cullen voor A. Trebel Anderlecht
80' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Verschaeren met assist van L. Nmecha Anderlecht 0-1
80' Wissel Sint-Truiden Wissel N. Balongo voor I. Mboyo Sint-Truiden
88' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Konaté voor S. Van Dessel Sint-Truiden
88' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Brüls voor Y. Suzuki Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Anderlecht
Opstellingen Sint-Truiden - Anderlecht
De opstellingen van Sint-Truiden en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Peter Maes
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Daniel Schmidt K
24 Mory Konate V
44 Christian Brüls M
61 Jarne Steuckers M
90 Duckens Nazon A
22 Wolke Janssens A
30 Nelson Balongo A
Formatie 4-3-3
Coach Vincent Kompany
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht

Sint-Truiden en Anderlecht treffen elkaar in de 34e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 16 augustus 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 12 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sint-Truiden. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 7
Winst Anderlecht 12
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 15e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Anderlecht Opstelling Sint-Truiden Opstelling Anderlecht Live Sint-Truiden - Anderlecht Live Sint-Truiden - Anderlecht kijken Sint-Truiden - Anderlecht kijken Live Sint-Truiden - Anderlecht stream Sint-Truiden - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Anderlecht Uitslag Sint-Truiden - Anderlecht Statistieken Sint-Truiden - Anderlecht Jupiler Pro League 2020/2021 Sint-Truiden - Anderlecht wedden Sint-Truiden - Anderlecht gokken Sint-Truiden - Anderlecht Unibet