Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen (1-0) || Jupiler Pro League 2023/2024

Zondag 17 maart 2024 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2023/2024 neemt OH Leuven het zondag 17 maart 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee.

Via de OH Leuven - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing OH Leuven - Mechelen (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen OH Leuven en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-0 overwinning voor OH Leuven. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door Nachon Nsingi, waarmee OH Leuven met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Mechelen dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor OH Leuven de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE OH Leuven - Mechelen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd OH Leuven - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Federico Ricca OH Leuven
61' Wissel OH Leuven Wissel Nathaniel Opoku voor Jonatan Braut Brunes OH Leuven
62' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
67' Wissel Mechelen Wissel Norman Bassette voor Geoffry Hairemans Mechelen
68' Wissel Mechelen Wissel Lion Lauberbach voor Islam Slimani Mechelen
68' Wissel Mechelen Wissel Nikola Storm  voor Ngalayel Mukau Mechelen
69' Wissel OH Leuven Wissel Joren Dom voor Jón Dagur Thorsteinsson OH Leuven
69' Wissel OH Leuven Wissel Suphanat Mueanta voor Ezechiel Banzuzi OH Leuven
76' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Youssef Maziz OH Leuven
79' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor David Bates Mechelen
82' Wissel OH Leuven Wissel Hamza Mendyl voor Youssef Maziz OH Leuven
82' Wissel OH Leuven Wissel Nachon Nsingi voor Richie Sagrado OH Leuven
84' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor Ewoud Pletinckx OH Leuven
93' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Nachon Nsingi met assist van Siebe Schrijvers OH Leuven 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting OH Leuven - Mechelen
Opstellingen OH Leuven - Mechelen
De opstellingen van OH Leuven en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat OH Leuven gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.