Nabeschouwing Lecce - Udinese (0-2) || Serie A 2023/2024

Maandag 13 mei 2024 - 18:30 uurIn de Serie A 2023/2024 neemt Lecce het maandag 13 mei 2024 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Via del Mare in Lecce.

Via de Lecce - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lecce - Udinese (0-2)

Het Serie A duel tussen Lecce en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 0-2 overwinning voor Udinese. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Lorenzo Lucca, waarmee Udinese met 0-1 de leiding nam. Udinese vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Lazar Samardžić op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Udinese.

Wedstrijdstatistieken Lecce - Udinese
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
16
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
114
104
Gevaarlijke aanvallen
44
34
Passes
531
286
Overtredingen
12
12
Buitenspel
1
0
Corners
8
2
Wissels
4
5
LIVE Lecce - Udinese 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lecce - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Alexis Blin  Lecce
36' Doelpunt Udinese Doelpunt Lorenzo Lucca met assist van Martín Payero Udinese 0-1
56' Wissel Lecce Wissel Medon Berisha voor Hamza Rafia Lecce
56' Wissel Lecce Wissel Santiago Pierotti voor Alexis Blin  Lecce
57' Gele kaart Lecce Gele kaart voor Patrick Dorgu Lecce
60' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Martín Payero Udinese
67' Wissel Udinese Wissel Roberto Pereyra  voor Isaac Success Udinese
67' Wissel Udinese Wissel Keinan Davis voor Lorenzo Lucca Udinese
72' Wissel Lecce Wissel Joan González voor Pontus Almqvist Lecce
72' Wissel Lecce Wissel Rémi Oudin voor Patrick Dorgu Lecce
74' Wissel Udinese Wissel Festy Ebosele voor Kingsley Ehizibue Udinese
85' Doelpunt Udinese Doelpunt Lazar Samardžić Udinese 0-2
92' Wissel Udinese Wissel João Ferreira voor Lazar Samardžić Udinese
92' Wissel Udinese Wissel Oier Zarraga voor Walace Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Lecce - Udinese
Opstellingen Lecce - Udinese
De opstellingen van Lecce en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lecce gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Udinese zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lecce - Udinese

Lecce en Udinese treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lecce en Udinese in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lecce te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Lecce. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lecce 4
Winst Udinese 6
Gelijkspel 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lecce op een 13e positie staat, terwijl we Udinese terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lecce - Udinese Opstelling Lecce Opstelling Udinese Live Lecce - Udinese Live Lecce - Udinese kijken Lecce - Udinese kijken Live Lecce - Udinese stream Lecce - Udinese Fox Sports Nabeschouwing Lecce - Udinese Uitslag Lecce - Udinese Statistieken Lecce - Udinese Serie A 2023/2024 Lecce - Udinese wedden Lecce - Udinese gokken Lecce - Udinese Unibet