Nabeschouwing Anderlecht - Standard Luik (1-3) || Belgische Super Cup 2008

Zaterdag 9 augustus 2008 - 20:30 uur

In de Belgische Super Cup 2008 neemt Anderlecht het zaterdag 9 augustus 2008 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Anderlecht - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Standard Luik (1-3)

Het Belgische Super Cup duel tussen Anderlecht en Standard Luik is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Standard Liège op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Onyewu. Helaas voor Standard Liège werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het Standard Liège dat via O. Onyewu dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Suárez dacht na 72 minuten te scoren voor Anderlecht, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Standard Liège via B. Nicaise, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut werd R. Goreux van Standard Liège met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Standard Liège met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Standard Luik
1
3
LIVE Anderlecht - Standard Luik 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Standard Liège Doelpunt O. Onyewu Standard Liège
18' Doelpunt Standard Liège Doelpunt O. Onyewu Standard Liège
46' Wissel Anderlecht Wissel B. Saré voor S. Vlcek Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel Kanu voor L. Biglia Anderlecht
53' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor H. Losada Anderlecht
64' Wissel Anderlecht Wissel J. Legear voor H. Losada Anderlecht
72' Penalty Anderlecht Penalty M. Suárez Anderlecht
73' Wissel Anderlecht Wissel R. Lamah voor M. Boussoufa Anderlecht
74' Wissel Standard Liège Wissel B. Nicaise voor M. Jovanovic Standard Liège
78' Wissel Anderlecht Wissel N. Rnic voor J. Polák Anderlecht
82' Wissel Standard Liège Wissel M. Ingrao voor S. Toama Standard Liège
84' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Suárez Anderlecht
84' Wissel Standard Liège Wissel R. Goreux voor W. Dalmat Standard Liège
86' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor R. Juhász Anderlecht
86' Wissel Standard Liège Wissel T. Mikulic voor M. Sarr Standard Liège
87' Doelpunt Standard Liège Doelpunt B. Nicaise Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel S. Dembélé voor I. De Camargo Standard Liège
89' Wissel Standard Liège Wissel E. Kabamba voor S. Defour Standard Liège
90' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Proto Anderlecht
90' Rode kaart Standard Liège Rode kaart voor R. Goreux Standard Liège