Nabeschouwing Ankaragücü - İstanbul Başakşehir (0-1) || Super Lig

Maandag 10 december 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Ankaragücü het maandag 10 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ankaragücü - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ankaragücü - İstanbul Başakşehir (0-1)

Het Super Lig duel tussen Ankaragücü en İstanbul Başakşehir is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-1 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door E. Višća, waarmee İstanbul Başakşehir met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name İstanbul Başakşehir dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken Ankaragücü - İstanbul Başakşehir
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
15
Schoten op doel
1
8
Aanvallen
70
131
Gevaarlijke aanvallen
37
77
Passes
380
711
Overtredingen
10
14
Buitenspel
0
2
Corners
0
7
Wissels
2
3
LIVE Ankaragücü - İstanbul Başakşehir 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ankaragücü - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt E. Višća met assist van İ. Kahveci İstanbul Başakşehir 0-1
57' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor E. Belözoğlu İstanbul Başakşehir
68' Wissel Ankaragücü Wissel A. Putilo voor Y. Mokhtar Ankaragücü
82' Wissel Ankaragücü Wissel O. Kehinde voor A. Cerci Ankaragücü
87' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel G. İnler voor İ. Kahveci İstanbul Başakşehir
90' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel K. Frei voor S. Napoleoni İstanbul Başakşehir
92' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Adebayor voor R. Bajić İstanbul Başakşehir
Opstellingen Ankaragücü - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Ankaragücü en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ankaragücü gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach İsmail Kartal
Wissels Ankaragücü
# Speler Pos.
12 Korcan Çelikay K
5 Alihan Kubalas V
11 Mahmut Akan V
75 Thomas Heurtaux V
66 Erdem Şen M
3 Sedat Ağçay M
4 Mehmet Sak M
7 Kenan Özer M
15 Anton Putilo M
29 Olanrewaju Muhammed Kehinde A
Formatie 4-2-3-1
Coach Abdullah Mucip Avcı
Wissels İstanbul Başakşehir
# Speler Pos.
1 Volkan Babacan K
33 Uğur Uçar V
23 Karim Hafez Ramadan V
4 Joseph Attamah V
20 Soner Aydoğdu M
28 Miloš Jojić M
14 Arda Turan M
88 Gökhan İnler M
29 Kerim Frei Koyunlu M
10 Emmanuel Adebayor A
Voorbeschouwing Ankaragücü - İstanbul Başakşehir

Ankaragücü en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ankaragücü en İstanbul Başakşehir elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Ankaragücü 0
Winst İstanbul Başakşehir 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ankaragücü op een 10e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Opstelling Ankaragücü Opstelling İstanbul Başakşehir Live Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Live Ankaragücü - İstanbul Başakşehir kijken Ankaragücü - İstanbul Başakşehir kijken Live Ankaragücü - İstanbul Başakşehir stream Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Uitslag Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Statistieken Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Super Lig 2018/2019 Ankaragücü - İstanbul Başakşehir wedden Ankaragücü - İstanbul Başakşehir gokken Ankaragücü - İstanbul Başakşehir Unibet