Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (0-3) || Super Lig

Maandag 10 december 2018 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Kasımpaşa het maandag 10 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (0-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Serkan Çınar geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 21 minuten. T. Chery maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kayserispor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Kasımpaşa kreeg via M. Diagne in de 37e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Serkan Çınar de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Een penalty in de 69e minuut was de ideale kans voor Kasımpaşa om te scoren. Trézéguet was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-1 bleef.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte D. Türüç de voorsprong door in de 70e minuut de 0-2 te scoren voor Kayserispor. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Kayserispor, waarmee B. Mensah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Serkan Çınar, waardoor Kayserispor dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Kayserispor
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
25
17
Schoten op doel
5
10
Aanvallen
101
90
Gevaarlijke aanvallen
96
47
Passes
450
302
Overtredingen
13
15
Buitenspel
1
1
Corners
11
3
Wissels
3
3
LIVE Kasımpaşa - Kayserispor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor O. Veigneau Kasımpaşa
21' Penalty Kayserispor Penalty T. Chery Kayserispor 0-1
37' Penalty gemist Kasımpaşa Penalty gemist M. Diagne Kasımpaşa
52' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Ş. Çinaz Kayserispor
64' Wissel Kasımpaşa Wissel Josué Sá voor T. Serbest Kasımpaşa
65' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor B. Başacıkoğlu Kayserispor
69' Penalty gemist Kasımpaşa Penalty gemist Trézéguet Kasımpaşa
70' Doelpunt Kayserispor Doelpunt D. Türüç Kayserispor 0-2
74' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor C. Săpunaru Kayserispor
74' Wissel Kasımpaşa Wissel Ö. Çek voor S. Eduok Kasımpaşa
76' Wissel Kasımpaşa Wissel F. Koita voor L. Sadiku Kasımpaşa
80' Wissel Kayserispor Wissel O. Kucher voor D. Türüç Kayserispor
80' Doelpunt Kayserispor Doelpunt B. Mensah met assist van T. Chery Kayserispor 0-3
87' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor A. Turan Kayserispor
Opstellingen Kasımpaşa - Kayserispor
De opstellingen van Kasımpaşa en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Mustafa Denizli
Formatie 4-2-3-1
Coach Hakan Ertürk
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor

Kasımpaşa en Kayserispor treffen elkaar in de 15e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serkan Çınar en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en Kayserispor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 0
Winst Kayserispor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 2e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 17e plaats.

Tags
Kasımpaşa - Kayserispor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Kayserispor Live Kasımpaşa - Kayserispor Live Kasımpaşa - Kayserispor kijken Kasımpaşa - Kayserispor kijken Live Kasımpaşa - Kayserispor stream Kasımpaşa - Kayserispor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor Uitslag Kasımpaşa - Kayserispor Statistieken Kasımpaşa - Kayserispor Super Lig 2018/2019 Kasımpaşa - Kayserispor wedden Kasımpaşa - Kayserispor gokken Kasımpaşa - Kayserispor Unibet