Nabeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor (3-0) || Super Lig

Zondag 25 november 2018 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zondag 25 november 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Firat Aydinus geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 6 minuten. M. Diagne maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Kasımpaşa vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Kasımpaşa kreeg via Trézéguet in de 18e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Firat Aydinus de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kasımpaşa via een goal van Josué Sá in de 57e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 84e minuut volgde een derde treffer van Kasımpaşa, waarmee M. Diagne zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Firat Aydinus, waardoor Kasımpaşa dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor
Goals
3
0
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
21
17
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
88
95
Gevaarlijke aanvallen
74
74
Passes
316
410
Overtredingen
19
9
Buitenspel
1
2
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Penalty Kasımpaşa Penalty M. Diagne Kasımpaşa 1-0
18' Penalty gemist Kasımpaşa Penalty gemist Trézéguet Kasımpaşa
57' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Josué Sá met assist van S. Eduok Kasımpaşa 2-0
59' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Çağıran voor E. Kaş Yeni Malatyaspor
69' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor M. Pereira Yeni Malatyaspor
79' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Ö. Şişmanoğlu voor A. Ildiz Yeni Malatyaspor
84' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne Kasımpaşa 3-0
85' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Diagne Kasımpaşa
87' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Bilal voor S. Eduok Kasımpaşa
89' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Demir voor Josué Sá Kasımpaşa
91' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Erboğa voor M. Diagne Kasımpaşa
93' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Sarı Kasımpaşa
Opstellingen Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach
Wissels Kasımpaşa
# Speler Pos.
67 Mehmet Enes Sarı Wissel
34 Eray Birniçan K
17 Hasan Bilal V
20 Hakan Demir V
22 Onur Ural V
23 Yilmaz Daler V
19 Mustafa Ethem Erboğa A
Formatie 4-2-3-1
Coach
Basiselftal Yeni Malatyaspor
# Speler Pos.
30 Fabien Farnolle K
29 Issam Chebake V
28 Murat Akça V
16 Sadık Çiftpınar V
39 Erkan Kaş V
8 Murat Yıldırım M
19 Ahmed Ildız M
17 Michaël Pereira M
10 Adem Büyük M
22 Danijel Aleksić A
9 Khalid Boutaïb A
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor

Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Firat Aydinus en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 3e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Yeni Malatyaspor Live Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Live Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor kijken Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor kijken Live Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor stream Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Uitslag Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Statistieken Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Super Lig 2018/2019 Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor wedden Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor gokken Kasımpaşa - Yeni Malatyaspor Unibet