Nabeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor (1-1) || Super Lig

Zondag 18 augustus 2019 - 20:45 uur

In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zondag 18 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Kasımpaşa - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Kasımpaşa en Trabzonspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door A. Sorloth, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. Kasımpaşa kwam na 40 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Kara, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Trabzonspor
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
15
17
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
90
89
Gevaarlijke aanvallen
64
72
Passes
405
433
Overtredingen
14
17
Buitenspel
2
3
Corners
5
9
Wissels
3
3
LIVE Kasımpaşa - Trabzonspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
34' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Sorloth met assist van A. Omur Trabzonspor 0-1
40' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt A. Kara met assist van S. Popov Kasımpaşa 1-1
58' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor Y. Sari Trabzonspor
58' Wissel Trabzonspor Wissel A. Parmak voor J. O. Mikel Trabzonspor
69' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Depe voor M. Thiam Kasımpaşa
79' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Pektemek voor Y. Erdogan Kasımpaşa
89' Wissel Trabzonspor Wissel D. Erdogan voor A. Omur Trabzonspor
89' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Sari voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
90' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor J. Fernandes Kasımpaşa
Opstellingen Kasımpaşa - Trabzonspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kemal Özdeş
Wissels Kasımpaşa
# Speler Pos.
1 Ramazan Köse K
60 Özgür Çek V
55 Onur Ural V
4 Uğurcan Yazğılı V
31 Olivier Veigneau V
88 Veysel Sarı V
57 Furkan Çetinkaya V
14 Tobias Heintz M
26 İlhan Depe M
19 Mustafa Pektemek A
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor

Kasımpaşa en Trabzonspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Kasımpaşa en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Kasımpaşa - Trabzonspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Trabzonspor Live Kasımpaşa - Trabzonspor Live Kasımpaşa - Trabzonspor kijken Kasımpaşa - Trabzonspor kijken Live Kasımpaşa - Trabzonspor stream Kasımpaşa - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor Uitslag Kasımpaşa - Trabzonspor Statistieken Kasımpaşa - Trabzonspor Super Lig 2019/2020 Kasımpaşa - Trabzonspor wedden Kasımpaşa - Trabzonspor gokken Kasımpaşa - Trabzonspor Unibet