Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Altay (0-0) || Super Lig

Vrijdag 26 november 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het vrijdag 26 november 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Altay. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Altay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Altay (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen İstanbul Başakşehir en Altay geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was İstanbul Başakşehir dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor İstanbul Başakşehir, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ümit Öztürk niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Altay
Balbezit
80%
20%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
6
Schoten op doel
9
2
Aanvallen
78
56
Gevaarlijke aanvallen
87
26
Passes
797
201
Overtredingen
14
6
Buitenspel
3
1
Corners
7
1
Wissels
5
4
LIVE İstanbul Başakşehir - Altay 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Altay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor T. Cigerci İstanbul Başakşehir
49' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel J. Caicara voor O. Sahiner İstanbul Başakşehir
66' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Visca voor F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir
68' Wissel Altay Wissel A. Y. Rayan voor C. Pinares Altay
71' Gele kaart Altay Gele kaart voor I. Thiam Khaly Altay
78' Wissel Altay Wissel E. Celenk voor L. Kappel Altay
78' Wissel Altay Wissel Z. Yildirim voor M. Rodriguez Altay
79' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor B. Ozcan İstanbul Başakşehir
81' Gele kaart Altay Gele kaart voor Z. Yildirim Altay
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Cicek voor N. Chadli İstanbul Başakşehir
95' Wissel Altay Wissel D. Kadah voor A. Y. Rayan Altay
98' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor Y. Ndayishimiye İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Altay
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Altay
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Altay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Altay zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Altay

İstanbul Başakşehir en Altay treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat İstanbul Başakşehir en Altay elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 0
Winst Altay 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 7e positie staat, terwijl we Altay terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
İstanbul Başakşehir - Altay Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Altay Live İstanbul Başakşehir - Altay Live İstanbul Başakşehir - Altay kijken İstanbul Başakşehir - Altay kijken Live İstanbul Başakşehir - Altay stream İstanbul Başakşehir - Altay Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Altay Uitslag İstanbul Başakşehir - Altay Statistieken İstanbul Başakşehir - Altay Super Lig 2021/2022 İstanbul Başakşehir - Altay wedden İstanbul Başakşehir - Altay gokken İstanbul Başakşehir - Altay Unibet