Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Besiktas (3-2) || Super Lig

Vrijdag 15 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het vrijdag 15 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Besiktas (3-2)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Besiktas is onder leiding van scheidsrechter Atilla Karaoğlan geëindigd in een 3-2 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door S. Okaka, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. Beşiktaş kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Teixeira, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette S. Okaka zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee İstanbul Başakşehir de leiding in de wedstrijd nam.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor İstanbul Başakşehir vergroot nadat F. Gulbrandsen de 3-1 wist te scoren. In de 91e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Beşiktaş speler M. Batshuayi.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Atilla Karaoğlan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Besiktas
Goals
3
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
10
21
Schoten op doel
7
9
Aanvallen
100
96
Gevaarlijke aanvallen
50
76
Passes
392
485
Overtredingen
15
11
Buitenspel
2
3
Corners
2
5
Wissels
4
3
LIVE İstanbul Başakşehir - Besiktas 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka İstanbul Başakşehir 1-0
46' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor V. Rosier Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel C. Larin voor G. Yalcin Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel A. Teixeira voor O. Ozyakup Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel N. Uysal voor A. Hutchinson Beşiktaş
55' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
59' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt A. Teixeira Beşiktaş 1-1
60' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel T. Cigerci voor N. Chadli İstanbul Başakşehir
70' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor N. Uysal Beşiktaş
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Ozbayrakli voor J. Caicara İstanbul Başakşehir
76' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor D. Turuc İstanbul Başakşehir
76' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor V. Babacan İstanbul Başakşehir
83' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka met assist van F. Gulbrandsen İstanbul Başakşehir 2-1
85' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt F. Gulbrandsen met assist van E. Visca İstanbul Başakşehir 3-1
89' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel P. Zulj voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
91' Penalty Beşiktaş Penalty M. Batshuayi Beşiktaş 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Besiktas
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Besiktas
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Emre Belözoğlu
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Besiktas

İstanbul Başakşehir en Besiktas treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Atilla Karaoğlan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Besiktas. Op basis van de afgelopen 26 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel İstanbul Başakşehir als Besiktas wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 12 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 7
Winst Besiktas 7
Gelijkspel 12
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 15e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
İstanbul Başakşehir - Besiktas Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Besiktas Live İstanbul Başakşehir - Besiktas Live İstanbul Başakşehir - Besiktas kijken İstanbul Başakşehir - Besiktas kijken Live İstanbul Başakşehir - Besiktas stream İstanbul Başakşehir - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Besiktas Uitslag İstanbul Başakşehir - Besiktas Statistieken İstanbul Başakşehir - Besiktas Super Lig 2021/2022 İstanbul Başakşehir - Besiktas wedden İstanbul Başakşehir - Besiktas gokken İstanbul Başakşehir - Besiktas Unibet