Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe (2-0) || Super Lig

Zondag 19 september 2021 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het zondag 19 september 2021 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe (2-0)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 2-0 overwinning voor İstanbul Başakşehir. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Okaka, waarmee İstanbul Başakşehir met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist İstanbul Başakşehir opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het F. Gulbrandsen die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor İstanbul Başakşehir.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe
Goals
2
0
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
73
126
Gevaarlijke aanvallen
27
110
Passes
377
620
Overtredingen
8
10
Buitenspel
3
1
Corners
1
6
Wissels
5
5
LIVE İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt S. Okaka met assist van E. Visca İstanbul Başakşehir 1-0
46' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Rossi voor D. Pelkas Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Valencia voor B. Osayi-Samuel Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel F. Novak voor M. Gumuskaya Fenerbahçe
62' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ozil voor M. Berisha Fenerbahçe
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel N. Chadli voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Ozcan voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
68' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel A. Epureanu voor D. Turuc İstanbul Başakşehir
75' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Yandas voor M. Meyer Fenerbahçe
82' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel Ponck voor S. Ozbayrakli İstanbul Başakşehir
83' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Luiz Gustavo Fenerbahçe
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor S. Okaka İstanbul Başakşehir
90' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt F. Gulbrandsen met assist van E. Visca İstanbul Başakşehir 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Aykut Kocaman
Formatie 3-4-2-1
Coach Vítor Manuel de Oliveira Lopes Pereira
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe

İstanbul Başakşehir en Fenerbahçe treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 18 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 14 keer wist de ploeg van İstanbul Başakşehir te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor İstanbul Başakşehir. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 9
Winst Fenerbahçe 14
Gelijkspel 3
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 20e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Fenerbahçe Live İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Live İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe kijken İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe kijken Live İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe stream İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Uitslag İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Statistieken İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Super Lig 2021/2022 İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe wedden İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe gokken İstanbul Başakşehir - Fenerbahçe Unibet