Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Göztepe (1-2) || Super Lig

Zaterdag 22 januari 2022 - 17:00 uur

In de Super Lig neemt İstanbul Başakşehir het zaterdag 22 januari 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Başakşehir Fatih Terim Stadyumu in İstanbul.

Via de İstanbul Başakşehir - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Göztepe (1-2)

Het Super Lig duel tussen İstanbul Başakşehir en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Göztepe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door C. Ndiaye, waarmee Göztepe met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Göztepe opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het H. Akbunar die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Göztepe. In de 95e minuut wist İstanbul Başakşehir de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Aleksic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want İstanbul Başakşehir kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arda Kardeşler, waardoor Göztepe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken İstanbul Başakşehir - Göztepe
Goals
1
2
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
17
4
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
104
75
Gevaarlijke aanvallen
80
35
Passes
690
281
Overtredingen
7
9
Buitenspel
2
1
Corners
6
2
Wissels
4
3
LIVE İstanbul Başakşehir - Göztepe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd İstanbul Başakşehir - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Doelpunt Göztepe Doelpunt C. Ndiaye met assist van F. Moubandje Göztepe 0-1
41' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor W. Angel Göztepe
45' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor L. Duarte İstanbul Başakşehir
46' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Turuc voor O. Sahiner İstanbul Başakşehir
46' Wissel Göztepe Wissel A. R. Cankaya voor D. Arslanagic Göztepe
69' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel F. Gulbrandsen voor T. Cigerci İstanbul Başakşehir
73' Wissel Göztepe Wissel Lourency voor A. Jahovic Göztepe
78' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel E. Colak voor N. Chadli İstanbul Başakşehir
83' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel D. Aleksic voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
86' Wissel Göztepe Wissel K. Demirtas voor Y. Kayan Göztepe
87' Doelpunt Göztepe Doelpunt H. Akbunar met assist van A. Nukan Göztepe 0-2
95' Doelpunt İstanbul Başakşehir Doelpunt D. Aleksic met assist van D. Turuc İstanbul Başakşehir 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting İstanbul Başakşehir - Göztepe
Opstellingen İstanbul Başakşehir - Göztepe
De opstellingen van İstanbul Başakşehir en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat İstanbul Başakşehir gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Erdinç Sözer
Voorbeschouwing İstanbul Başakşehir - Göztepe

İstanbul Başakşehir en Göztepe treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen İstanbul Başakşehir en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 12 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is İstanbul Başakşehir favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst İstanbul Başakşehir 5
Winst Göztepe 3
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel İstanbul Başakşehir op een 8e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
İstanbul Başakşehir - Göztepe Opstelling İstanbul Başakşehir Opstelling Göztepe Live İstanbul Başakşehir - Göztepe Live İstanbul Başakşehir - Göztepe kijken İstanbul Başakşehir - Göztepe kijken Live İstanbul Başakşehir - Göztepe stream İstanbul Başakşehir - Göztepe Fox Sports Nabeschouwing İstanbul Başakşehir - Göztepe Uitslag İstanbul Başakşehir - Göztepe Statistieken İstanbul Başakşehir - Göztepe Super Lig 2021/2022 İstanbul Başakşehir - Göztepe wedden İstanbul Başakşehir - Göztepe gokken İstanbul Başakşehir - Göztepe Unibet