In de Super Lig neemt Galatasaray het donderdag 20 januari 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Vodafone Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa (1-3)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu geëindigd in een 1-3 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door H. Dervisoglu, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Kasımpaşa kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Donk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette U. Bozok zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Kasımpaşa de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Kasımpaşa vergroot nadat K. Varga de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Kasımpaşa.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Kasımpaşa
Goals
1
3
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
15
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
67
68
Gevaarlijke aanvallen
60
63
Passes
478
364
Overtredingen
8
11
Buitenspel
2
4
Corners
5
6
Wissels
4
3
LIVE Galatasaray - Kasımpaşa 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Dervisoglu met assist van O. Morutan Galatasaray 1-0
48' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt R. Donk met assist van T. Serbest Kasımpaşa 1-1
52' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Travnik Kasımpaşa
54' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Fall voor A. Engin Kasımpaşa
60' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt U. Bozok met assist van M. Ben Ouanes Kasımpaşa 1-2
62' Wissel Galatasaray Wissel B. Yilmaz voor A. Ozturk Galatasaray
62' Wissel Galatasaray Wissel E. Kilinc voor O. Morutan Galatasaray
79' Wissel Galatasaray Wissel A. Turan voor P. van Aanholt Galatasaray
80' Wissel Galatasaray Wissel O. Caglayan voor H. Dervisoglu Galatasaray
92' Wissel Kasımpaşa Wissel K. Varga voor M. Ben Ouanes Kasımpaşa
93' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt K. Varga met assist van U. Bozok Kasımpaşa 1-3
94' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Brecka voor M. Travnik Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Kasımpaşa
Opstellingen Galatasaray - Kasımpaşa
De opstellingen van Galatasaray en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Özgür Öcal
Voorbeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa

Galatasaray en Kasımpaşa treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tugay Kaan Numanoğlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Galatasaray 16
Winst Kasımpaşa 6
Gelijkspel 3
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 13e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Galatasaray - Kasımpaşa Opstelling Galatasaray Opstelling Kasımpaşa Live Galatasaray - Kasımpaşa Live Galatasaray - Kasımpaşa kijken Galatasaray - Kasımpaşa kijken Live Galatasaray - Kasımpaşa stream Galatasaray - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa Uitslag Galatasaray - Kasımpaşa Statistieken Galatasaray - Kasımpaşa Super Lig 2021/2022 Galatasaray - Kasımpaşa wedden Galatasaray - Kasımpaşa gokken Galatasaray - Kasımpaşa Unibet