In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zondag 15 mei 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (2-4)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Antalyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mert Güzenge geëindigd in een 2-4 overwinning voor Antalyaspor. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door Fredy, waarmee Antalyaspor met 0-1 de leiding nam. Kasımpaşa kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van U. Bozok, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 47e minuut zette Naldo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antalyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor Antalyaspor vergroot nadat H. Wright de 1-3 wist te scoren. In de 70e werkte F. Hadergjonaj de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 1-4 kwam te staan. In de 96e minuut werd de stand op 2-4 gezet na een benutte penalty van Kasımpaşa speler U. Bozok.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mert Güzenge bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Antalyaspor.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Antalyaspor
Goals
2
4
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
10
17
Schoten op doel
3
10
Aanvallen
87
81
Gevaarlijke aanvallen
57
64
Passes
416
393
Overtredingen
9
7
Buitenspel
1
3
Corners
3
6
Wissels
4
5
LIVE Kasımpaşa - Antalyaspor 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Fredy met assist van H. Wright Antalyaspor 0-1
37' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt U. Bozok met assist van J. Muleka Kasımpaşa 1-1
46' Wissel Antalyaspor Wissel H. Ghacha voor A. Ndao Antalyaspor
47' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt Naldo met assist van Fernando Antalyaspor 1-2
53' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt H. Wright Antalyaspor 1-3
63' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor S. Floranus Antalyaspor
63' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Fall Kasımpaşa
67' Wissel Antalyaspor Wissel V. Sari voor B. Ozturk Antalyaspor
67' Wissel Antalyaspor Wissel G. Bayrakdar voor D. Sinik Antalyaspor
68' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Travnik voor R. Aabid Kasımpaşa
69' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Mabil voor M. Fall Kasımpaşa
70' Eigen doelpunt Antalyaspor Eigen doelpunt F. Hadergjonaj Antalyaspor 1-4
73' Wissel Antalyaspor Wissel S. Gumus voor Luiz Adriano Antalyaspor
74' Wissel Antalyaspor Wissel U. Akyol voor Fredy Antalyaspor
77' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Torun voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
77' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor M. Yildirim Kasımpaşa
90' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Torun Kasımpaşa
93' VAR: Afgekeurd doelpunt G. Bayrakdar Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding G. Bayrakdar Antalyaspor
96' Penalty Kasımpaşa Penalty U. Bozok Kasımpaşa 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Antalyaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Antalyaspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Ümit Şengül
Wissels Kasımpaşa
# Speler Pos.
53 K
23 Harun Tekin K
28 Tunay Torun M
45 Awer Mabil M
17 Ahmet Engin M
61 M
7 Michal Travnik M
41 Berat Kalkan M
Formatie 4-2-3-1
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor

Kasımpaşa en Antalyaspor treffen elkaar in de 37e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 december 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 11 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kasımpaşa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 3
Winst Antalyaspor 11
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 10e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kasımpaşa - Antalyaspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Antalyaspor Live Kasımpaşa - Antalyaspor Live Kasımpaşa - Antalyaspor kijken Kasımpaşa - Antalyaspor kijken Live Kasımpaşa - Antalyaspor stream Kasımpaşa - Antalyaspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor Uitslag Kasımpaşa - Antalyaspor Statistieken Kasımpaşa - Antalyaspor Super Lig 2021/2022 Kasımpaşa - Antalyaspor wedden Kasımpaşa - Antalyaspor gokken Kasımpaşa - Antalyaspor Unibet