Nabeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor (0-1) || Super Lig 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig 2021/2022 neemt Kasımpaşa het zaterdag 18 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-1 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door A. Bakasetas, waarmee Trabzonspor met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Trabzonspor dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Trabzonspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Kasımpaşa - Trabzonspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor U. Bozok Kasımpaşa
46' Wissel Trabzonspor Wissel A. Parmak voor B. A. Ozdemir Trabzonspor
50' Wissel Trabzonspor Wissel Y. Sari voor A. Parmak Trabzonspor
53' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Bakasetas met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 0-1
58' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor S. Denswil Trabzonspor
64' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Eysseric voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
75' Wissel Trabzonspor Wissel Gervinho voor A. Cornelius Trabzonspor
78' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Yildirim Kasımpaşa
83' Wissel Trabzonspor Wissel D. Tokoz voor A. Omur Trabzonspor
83' Wissel Trabzonspor Wissel M. Siopis voor A. Bakasetas Trabzonspor
84' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Haspolat voor L. Sadiku Kasımpaşa
84' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Aytac voor E. Elmali Kasımpaşa
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor B. Peres Trabzonspor
88' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Serbest Kasımpaşa
92' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Engin voor M. Yildirim Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Trabzonspor
Opstellingen Kasımpaşa - Trabzonspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.