Voorbeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor (0-0) || Super Lig

Zaterdag 18 september 2021 - 15:00 uur

In de Super Lig neemt Kasımpaşa het zaterdag 18 september 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Kasımpaşa Gelijk Winst Trabzonspor
3.65x inzet 3.7x inzet 1.89x inzet
LIVE Kasımpaşa - Trabzonspor 0-0

Vanaf zaterdag 18 september 2021 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Kasımpaşa - Trabzonspor volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 dagen, 11 uur, 42 minuten en 15 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Trabzonspor
Opstellingen Kasımpaşa - Trabzonspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor

Kasımpaşa en Trabzonspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 4 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 11 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Kasımpaşa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Kasımpaşa 6
Winst Trabzonspor 11
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 13e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Kasımpaşa - Trabzonspor Opstelling Kasımpaşa Opstelling Trabzonspor Live Kasımpaşa - Trabzonspor Live Kasımpaşa - Trabzonspor kijken Kasımpaşa - Trabzonspor kijken Live Kasımpaşa - Trabzonspor stream Kasımpaşa - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Kasımpaşa - Trabzonspor Uitslag Kasımpaşa - Trabzonspor Statistieken Kasımpaşa - Trabzonspor Super Lig 2021/2022 Kasımpaşa - Trabzonspor wedden Kasımpaşa - Trabzonspor gokken Kasımpaşa - Trabzonspor Unibet