Nabeschouwing Konyaspor - İstanbul Başakşehir (0-0) || Super Lig

Maandag 15 augustus 2022 - 18:15 uur

In de Super Lig neemt Konyaspor het maandag 15 augustus 2022 om 18:15 uur in eigen huis op tegen İstanbul Başakşehir. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - İstanbul Başakşehir live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - İstanbul Başakşehir (0-0)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Konyaspor en İstanbul Başakşehir geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor İstanbul Başakşehir, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. İstanbul Başakşehir kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sarper Barış Saka niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - İstanbul Başakşehir
Balbezit
40%
60%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
67
114
Gevaarlijke aanvallen
37
91
Passes
371
559
Overtredingen
7
8
Buitenspel
1
3
Corners
0
5
Wissels
5
5
LIVE Konyaspor - İstanbul Başakşehir 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - İstanbul Başakşehir teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Gurler voor M. Chouiar İstanbul Başakşehir
55' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel L. Biglia voor A. Epureanu İstanbul Başakşehir
58' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Calvo Konyaspor
59' Wissel Konyaspor Wissel Amilton voor K. Michalak Konyaspor
59' Wissel Konyaspor Wissel S. Cikalleshi voor M. Demir Konyaspor
62' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
65' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel O. Sahiner voor D. Aleksic İstanbul Başakşehir
73' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor O. Sahiner İstanbul Başakşehir
73' Gele kaart İstanbul Başakşehir Gele kaart voor L. Biglia İstanbul Başakşehir
81' Wissel Konyaspor Wissel U. Yazgili voor S. Dikmen Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel D. Pavicic voor A. Rahmanovic Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel R. Muric voor Z. Bytyqi Konyaspor
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel B. Ozcan voor M. Tekdemir İstanbul Başakşehir
88' Wissel İstanbul Başakşehir Wissel S. Okaka voor P. Szysz İstanbul Başakşehir
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - İstanbul Başakşehir
Opstellingen Konyaspor - İstanbul Başakşehir
De opstellingen van Konyaspor en İstanbul Başakşehir zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en İstanbul Başakşehir zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Emre Belözoğlu
Voorbeschouwing Konyaspor - İstanbul Başakşehir

Konyaspor en İstanbul Başakşehir treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sarper Barış Saka en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en İstanbul Başakşehir in de Super Lig vond plaats op 22 februari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor İstanbul Başakşehir. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is İstanbul Başakşehir favoriet. 11 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Konyaspor. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 3
Winst İstanbul Başakşehir 11
Gelijkspel 8
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 12e positie staat, terwijl we İstanbul Başakşehir terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Konyaspor - İstanbul Başakşehir Opstelling Konyaspor Opstelling İstanbul Başakşehir Live Konyaspor - İstanbul Başakşehir Live Konyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Konyaspor - İstanbul Başakşehir kijken Live Konyaspor - İstanbul Başakşehir stream Konyaspor - İstanbul Başakşehir Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - İstanbul Başakşehir Uitslag Konyaspor - İstanbul Başakşehir Statistieken Konyaspor - İstanbul Başakşehir Super Lig 2022/2023 Konyaspor - İstanbul Başakşehir wedden Konyaspor - İstanbul Başakşehir gokken Konyaspor - İstanbul Başakşehir Unibet