Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa (2-1) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 17:00 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Fenerbahçe het zaterdag 24 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi in İstanbul.

Via de Fenerbahçe - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa (2-1)

Het Super Lig duel tussen Fenerbahçe en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Cihan Aydın geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door Jackson Porozo, waarmee Kasımpaşa met 0-1 de leiding nam. Fenerbahçe kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mert Hakan Yandas, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 96e minuut was de ideale kans voor Fenerbahçe om te scoren. Michy Batshuayi was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Michy Batshuayi namens Fenerbahçe in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cihan Aydın, waardoor Fenerbahçe dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fenerbahçe - Kasımpaşa
Goals
2
1
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
17
10
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
113
108
Gevaarlijke aanvallen
62
28
Passes
472
254
Overtredingen
10
21
Buitenspel
2
3
Corners
4
3
Wissels
4
5
LIVE Fenerbahçe - Kasımpaşa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fenerbahçe - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Mortadha Ben Ouanes Kasımpaşa
54' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor İsmail Yüksek Fenerbahçe
58' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Jackson Porozo met assist van Aytaç Kara Kasımpaşa 0-1
60' Wissel Fenerbahçe Wissel Sebastian Szymanski voor Rade Krunić Fenerbahçe
61' Wissel Fenerbahçe Wissel Serdar Dursun voor Cengiz Ünder Fenerbahçe
64' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Mert Hakan Yandas Fenerbahçe 1-1
77' Wissel Fenerbahçe Wissel Michy Batshuayi voor Edin Dzeko Fenerbahçe
78' Wissel Kasımpaşa Wissel Gökhan Gül voor Loret Sadiku Kasımpaşa
78' Wissel Kasımpaşa Wissel Emre Gedik voor Yasin Özcan Kasımpaşa
82' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Mamadou Fall Kasımpaşa
84' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Alexander Djiku  Fenerbahçe
85' Wissel Kasımpaşa Wissel Trazie Thomas Zai voor Haris Hajradinovic  Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel Rochinha voor Mamadou Fall Kasımpaşa
90' Sebastian Szymanski Fenerbahçe
96' Penalty gemist Fenerbahçe Penalty gemist Michy Batshuayi Michy Batshuayi Fenerbahçe
90' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Trazie Thomas Zai Kasımpaşa
90' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Thomas Kasımpaşa
91' Wissel Fenerbahçe Wissel Miha Zajc voor Mert Hakan Yandas Fenerbahçe
91' Wissel Kasımpaşa Wissel Oğulcan Çağlayan voor Nuno Da Costa Kasımpaşa
96' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Michy Batshuayi Fenerbahçe 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fenerbahçe - Kasımpaşa
Opstellingen Fenerbahçe - Kasımpaşa
De opstellingen van Fenerbahçe en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fenerbahçe gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach İsmail Kartal
Voorbeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa

Fenerbahçe en Kasımpaşa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cihan Aydın en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fenerbahçe en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 29 duels tussen beide ploegen is Fenerbahçe favoriet. De thuisploeg wist 24 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fenerbahçe 24
Winst Kasımpaşa 3
Gelijkspel 2
Totaal 29

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fenerbahçe op een 2e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fenerbahçe - Kasımpaşa Opstelling Fenerbahçe Opstelling Kasımpaşa Live Fenerbahçe - Kasımpaşa Live Fenerbahçe - Kasımpaşa kijken Fenerbahçe - Kasımpaşa kijken Live Fenerbahçe - Kasımpaşa stream Fenerbahçe - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Fenerbahçe - Kasımpaşa Uitslag Fenerbahçe - Kasımpaşa Statistieken Fenerbahçe - Kasımpaşa Super Lig 2023/2024 Fenerbahçe - Kasımpaşa wedden Fenerbahçe - Kasımpaşa gokken Fenerbahçe - Kasımpaşa Unibet