Nabeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa (0-0) || Super Lig 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 20:45 uurIn de Super Lig 2023/2024 neemt Hatayspor het zaterdag 19 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Hatayspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa (0-0)

De Super Lig 2023/2024 wedstrijd tussen Hatayspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Hatayspor - Kasımpaşa
LIVE Hatayspor - Kasımpaşa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hatayspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Hatayspor - Kasımpaşa
Opstellingen Hatayspor - Kasımpaşa

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa

Hatayspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mert Güzenge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hatayspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 5 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hatayspor. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Hatayspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Hatayspor 3
Winst Kasımpaşa 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hatayspor op een 2e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Hatayspor - Kasımpaşa Opstelling Hatayspor Opstelling Kasımpaşa Live Hatayspor - Kasımpaşa Live Hatayspor - Kasımpaşa kijken Hatayspor - Kasımpaşa kijken Live Hatayspor - Kasımpaşa stream Hatayspor - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Hatayspor - Kasımpaşa Uitslag Hatayspor - Kasımpaşa Statistieken Hatayspor - Kasımpaşa Super Lig 2023/2024 Hatayspor - Kasımpaşa wedden Hatayspor - Kasımpaşa gokken Hatayspor - Kasımpaşa Unibet