Nabeschouwing Nordsjælland - Viborg (1-2) || Superliga 2021/2022

Zondag 18 juli 2021 - 14:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt Nordsjælland het zondag 18 juli 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Viborg. De wedstrijd wordt gespeeld in Right to Dream Park in Farum.

Via de Nordsjælland - Viborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nordsjælland - Viborg (1-2)

Het Superliga duel tussen Nordsjælland en Viborg is onder leiding van scheidsrechter Morten Krogh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Viborg. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Nordsjælland - Viborg
Goals
1
2
LIVE Nordsjælland - Viborg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nordsjælland - Viborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Nordsjælland - Viborg
Opstellingen Nordsjælland - Viborg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Nordsjælland - Viborg

Nordsjælland en Viborg treffen elkaar in de 1e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Morten Krogh en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Superliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Nordsjælland en Viborg elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst Nordsjælland 0
Winst Viborg 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Nordsjælland - Viborg Opstelling Nordsjælland Opstelling Viborg Live Nordsjælland - Viborg Live Nordsjælland - Viborg kijken Nordsjælland - Viborg kijken Live Nordsjælland - Viborg stream Nordsjælland - Viborg Fox Sports Nabeschouwing Nordsjælland - Viborg Uitslag Nordsjælland - Viborg Statistieken Nordsjælland - Viborg Superliga 2021/2022 Nordsjælland - Viborg wedden Nordsjælland - Viborg gokken Nordsjælland - Viborg Unibet