Nabeschouwing SønderjyskE - Vejle (1-0) || Superliga 2021/2022

Maandag 26 juli 2021 - 19:00 uurIn de Superliga 2021/2022 neemt SønderjyskE het maandag 26 juli 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vejle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sydbank Park in Haderslev.

Via de SønderjyskE - Vejle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SønderjyskE - Vejle (1-0)

Het Superliga duel tussen SønderjyskE en Vejle is onder leiding van scheidsrechter Michael Tykgaard geëindigd in een 1-0 overwinning voor SønderjyskE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken SønderjyskE - Vejle
Goals
1
0
LIVE SønderjyskE - Vejle 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SønderjyskE - Vejle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting SønderjyskE - Vejle
Opstellingen SønderjyskE - Vejle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SønderjyskE - Vejle

SønderjyskE en Vejle treffen elkaar in de 2e speelronde van de Superliga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Tykgaard en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat SønderjyskE en Vejle elkaar treffen in de Superliga.

Resultaat Aantal
Winst SønderjyskE 0
Winst Vejle 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SønderjyskE op een 9e positie staat, terwijl we Vejle terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
SønderjyskE - Vejle Opstelling SønderjyskE Opstelling Vejle Live SønderjyskE - Vejle Live SønderjyskE - Vejle kijken SønderjyskE - Vejle kijken Live SønderjyskE - Vejle stream SønderjyskE - Vejle Fox Sports Nabeschouwing SønderjyskE - Vejle Uitslag SønderjyskE - Vejle Statistieken SønderjyskE - Vejle Superliga 2021/2022 SønderjyskE - Vejle wedden SønderjyskE - Vejle gokken SønderjyskE - Vejle Unibet