Nabeschouwing Budućnost - Struga (3-4) || UEFA Conference League 2023/2024

Dinsdag 1 augustus 2023 - 21:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Budućnost het dinsdag 1 augustus 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Struga. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Budućnost - Struga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Budućnost - Struga (3-4)

Het UEFA Conference League duel tussen Budućnost en Struga is onder leiding van scheidsrechter David Munro geëindigd in een 3-4 overwinning voor Struga. Na 45 minuten stond er een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Budućnost - Struga
Goals
3
4
LIVE Budućnost - Struga 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Budućnost - Struga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Budućnost - Struga
Opstellingen Budućnost - Struga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Budućnost - Struga

Budućnost en Struga spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Munro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Budućnost en Struga in de UEFA Conference League vond plaats op 26 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Struga. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Struga favoriet. 1 keer wist de ploeg van Budućnost te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Budućnost. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Budućnost 0
Winst Struga 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Budućnost - Struga Opstelling Budućnost Opstelling Struga Live Budućnost - Struga Live Budućnost - Struga kijken Budućnost - Struga kijken Live Budućnost - Struga stream Budućnost - Struga Fox Sports Nabeschouwing Budućnost - Struga Uitslag Budućnost - Struga Statistieken Budućnost - Struga UEFA Conference League 2023/2024 Budućnost - Struga wedden Budućnost - Struga gokken Budućnost - Struga Unibet