Nabeschouwing Levadia - Žilina (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 20 juli 2023 - 18:45 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Levadia het donderdag 20 juli 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Žilina. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Levadia - Žilina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Levadia - Žilina (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Levadia en Žilina is onder leiding van scheidsrechter Miloš Savović geëindigd in een 1-2 overwinning voor Žilina. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Levadia - Žilina
Goals
1
2
LIVE Levadia - Žilina 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Levadia - Žilina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Levadia - Žilina
Opstellingen Levadia - Žilina

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Levadia - Žilina

Levadia en Žilina spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miloš Savović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Levadia en Žilina in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Žilina. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Žilina favoriet. 1 keer wist de ploeg van Levadia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Levadia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Levadia 0
Winst Žilina 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Levadia - Žilina Opstelling Levadia Opstelling Žilina Live Levadia - Žilina Live Levadia - Žilina kijken Levadia - Žilina kijken Live Levadia - Žilina stream Levadia - Žilina Fox Sports Nabeschouwing Levadia - Žilina Uitslag Levadia - Žilina Statistieken Levadia - Žilina UEFA Conference League 2023/2024 Levadia - Žilina wedden Levadia - Žilina gokken Levadia - Žilina Unibet