Nabeschouwing Luzern - Djurgården (1-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 20:45 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Luzern het donderdag 3 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Djurgården. De wedstrijd wordt gespeeld in swissporarena in Luzern.

Via de Luzern - Djurgården live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luzern - Djurgården (1-1)

De UEFA Conference League 2023/2024 wedstrijd tussen Luzern en Djurgården geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Wedstrijdstatistieken Luzern - Djurgården
Goals
1
1
LIVE Luzern - Djurgården 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luzern - Djurgården teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Luzern - Djurgården
Opstellingen Luzern - Djurgården

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Luzern - Djurgården

Luzern en Djurgården spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Genc Nuza en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luzern en Djurgården in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Luzern. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Luzern favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Djurgården slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Luzern 1
Winst Djurgården 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luzern - Djurgården Opstelling Luzern Opstelling Djurgården Live Luzern - Djurgården Live Luzern - Djurgården kijken Luzern - Djurgården kijken Live Luzern - Djurgården stream Luzern - Djurgården Fox Sports Nabeschouwing Luzern - Djurgården Uitslag Luzern - Djurgården Statistieken Luzern - Djurgården UEFA Conference League 2023/2024 Luzern - Djurgården wedden Luzern - Djurgården gokken Luzern - Djurgården Unibet