Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 12 mei 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Antwerp het zaterdag 12 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Sint-Truiden (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Antwerp en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Legear, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Akpom op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Antwerp de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via R. Jaadi. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Antwerp kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Sint-Truiden een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Antwerp - Sint-Truiden 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Legear met assist van R. Bezus Sint-Truiden 0-1
33' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. Akpom met assist van J. Legear Sint-Truiden 0-2
41' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor G. Hairemans Antwerp
50' Doelpunt Antwerp Doelpunt R. Jaadi met assist van G. Niangadou Antwerp 1-2
54' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Matheus Antwerp
64' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor L. Mendy Antwerp
66' Wissel Antwerp Wissel N. Ghandri voor D. Batubinsika Antwerp
68' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor J. Legear Sint-Truiden
76' Wissel Antwerp Wissel J. Pitroipa voor G. Hairemans Antwerp
83' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
84' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Dussaut voor J. Botaka Sint-Truiden
86' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kitsiou Sint-Truiden
87' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Dussaut Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Sint-Truiden
Opstellingen Antwerp - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Antwerp - Sint-Truiden

Antwerp en Sint-Truiden spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Sint-Truiden in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 1 keer wist de ploeg van Antwerp te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antwerp. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antwerp 0
Winst Sint-Truiden 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 2e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 3e plaats.