Nabeschouwing Lokeren - Antwerp (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lokeren het zaterdag 5 mei 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Antwerp (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Lokeren en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door S. Siani, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Lokeren kwam in de 84e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Cevallos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette F. Haroun zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Antwerp de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jan Boterberg, waardoor Antwerp een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lokeren - Antwerp 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Lokeren Wissel A. Monsecour voor J. Filipovic Lokeren
46' Wissel Antwerp Wissel E. Nazaryna voor R. De Laet Antwerp
61' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Matheus Antwerp
63' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor E. Nazaryna Antwerp
63' Wissel Lokeren Wissel M. Miric voor G. Hupperts Lokeren
69' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor I. Rodrigues Antwerp
73' Wissel Lokeren Wissel Y. Lawal voor R. Soder Lokeren
79' Doelpunt Antwerp Doelpunt S. Siani Antwerp 0-1
82' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor Y. Lawal Lokeren
84' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos met assist van S. Marzo Lokeren 1-1
86' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor G. Niangadou Antwerp
93' Doelpunt Antwerp Doelpunt F. Haroun Antwerp 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Antwerp
Opstellingen Lokeren - Antwerp

Voorbeschouwing Lokeren - Antwerp

Lokeren en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Antwerp in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 23 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokeren 1
Winst Antwerp 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 1e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.