Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (2-0) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:00 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 18 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (2-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sporting Charleroi en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door A. Niane, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Delfi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - AS Eupen
Goals
2
0
Gele kaarten
1
2
Aanvallen
85
109
Gevaarlijke aanvallen
48
66
Corners
2
6
Wissels
3
3
LIVE Sporting Charleroi - AS Eupen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Castro-Montes AS Eupen
49' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Niane met assist van M. Busi Sporting Charleroi 1-0
52' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Mulumba AS Eupen
55' Wissel AS Eupen Wissel K. Jocelyn voor E. Ocansey AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor S. Marreh AS Eupen
65' Wissel Sporting Charleroi Wissel Javi Martos voor S. Marinos Sporting Charleroi
68' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt Y. Delfi met assist van A. Niane Sporting Charleroi 2-0
71' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor S. Gnaka AS Eupen
78' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Zajkov voor G. Angella Sporting Charleroi
83' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Niane Sporting Charleroi
86' Wissel Sporting Charleroi Wissel N. Rodes voor Y. Delfi Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - AS Eupen
Opstellingen Sporting Charleroi - AS Eupen
De opstellingen van Sporting Charleroi en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Basiselftal Sporting Charleroi
# Speler Pos.
69 Rémy Riou K
17 Stergos Marinos V
33 Gabriele Angella V
23 Steeven Willems V
4 Maxime Busi V
14 Thomas Wildemeersch V
22 Gaëtan Hendrickx M
7 David Henen M
70 Younes Delfi A
10 Jérémy Perbet A
9 Adama Niane A
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen

Sporting Charleroi en AS Eupen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en AS Eupen in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 7 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sporting Charleroi favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 1
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 1e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sporting Charleroi - AS Eupen Opstelling Sporting Charleroi Opstelling AS Eupen Live Sporting Charleroi - AS Eupen Live Sporting Charleroi - AS Eupen kijken Sporting Charleroi - AS Eupen kijken Live Sporting Charleroi - AS Eupen stream Sporting Charleroi - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen Uitslag Sporting Charleroi - AS Eupen Statistieken Sporting Charleroi - AS Eupen UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 Sporting Charleroi - AS Eupen wedden Sporting Charleroi - AS Eupen gokken Sporting Charleroi - AS Eupen Unibet