Nabeschouwing Lokeren - AS Eupen (3-0) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 14 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lokeren het zaterdag 14 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - AS Eupen (3-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Lokeren en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. de Ridder, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. Lokeren vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Cevallos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut kreeg R. Mulumba van AS Eupen voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AS Eupen de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Na 71 minuten was het J. Loties die de bal in eigen doel werkte, waardoor Lokeren op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alexandre Boucaut, waardoor Lokeren een 3-0 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lokeren - AS Eupen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. K. Rassoul Lokeren
9' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor L. Garcia AS Eupen
11' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. Marecek Lokeren
13' Doelpunt Lokeren Doelpunt S. de Ridder met assist van L. Marecek Lokeren 1-0
58' Wissel AS Eupen Wissel A. Castro-Montes voor F. Raspentino AS Eupen
65' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos Lokeren 2-0
67' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Mulumba AS Eupen
67' Tweede gele kaart AS Eupen Tweede gele kaart voor R. Mulumba AS Eupen
71' Eigen doelpunt Lokeren Eigen doelpunt J. Loties Lokeren 3-0
72' Wissel AS Eupen Wissel Y. Toyokawa voor M. Wague AS Eupen
74' Wissel Lokeren Wissel B. Straetman voor Y. Lawal Lokeren
80' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor J. Cevallos Lokeren
86' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor L. Marecek Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - AS Eupen
Opstellingen Lokeren - AS Eupen

Voorbeschouwing Lokeren - AS Eupen

Lokeren en AS Eupen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en AS Eupen in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 29 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokeren. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokeren 1
Winst AS Eupen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 1e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.