Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (7-0) || UEFA Europa League Playoffs 2016/2017

Vrijdag 19 mei 2017 - 23:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2016/2017 neemt Sint-Truiden het vrijdag 19 mei 2017 om 23:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (7-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sint-Truiden en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 7-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Sint-Truiden op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Vetokele. Helaas voor Sint-Truiden werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 13e minuut was het Sint-Truiden dat via Ruben dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jonathan Lardot. P. Gerkens dacht na 17 minuten te scoren voor Sint-Truiden, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Sint-Truiden via C. Ceballos, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 64e minuut moest Mechelen verder met een man minder, nadat I. Osaguona een tweede gele kaart kreeg. In de 70e minuut scoorde K. Abrahams namens Sint-Truiden. Scheidsrechter Jonathan Lardot besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 75e minuut leek K. Abrahams te scoren voor Sint-Truiden, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Jonathan Lardot. In de 88e minuut leek K. Abrahams te scoren voor Sint-Truiden, maar scheidsrechter Jonathan Lardot besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies scheidsrechter Jonathan Lardot voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-0 eindresultaat.

LIVE Sint-Truiden - Mechelen 7-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt I. Vetokele met assist van P. Gerkens Sint-Truiden
13' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Ruben met assist van S. Peeters Sint-Truiden
17' Wissel Mechelen Wissel J. Callabaut voor Y. Croizet Mechelen
17' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt P. Gerkens met assist van B. Bolingoli-Mbombo Sint-Truiden
56' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor Z. Filipovic Mechelen
57' Penalty Sint-Truiden Penalty C. Ceballos Sint-Truiden
58' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Callabaut Mechelen
61' Wissel Mechelen Wissel I. Osaguona voor J. Peffer Mechelen
62' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Abrahams voor P. Gerkens Sint-Truiden
64' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor I. Osaguona Mechelen
64' Tweede gele kaart Mechelen Tweede gele kaart voor I. Osaguona Mechelen
69' Wissel Mechelen Wissel R. Jaadi voor N. Schouterden Mechelen
69' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Dussaut voor M. Bagayoko Sint-Truiden
70' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt K. Abrahams met assist van S. Peeters Sint-Truiden
75' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt K. Abrahams met assist van I. Vetokele Sint-Truiden
76' Wissel Sint-Truiden Wissel S. de Petter voor B. Bolingoli-Mbombo Sint-Truiden
88' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt K. Abrahams met assist van C. Ceballos Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Mechelen
Opstellingen Sint-Truiden - Mechelen
De opstellingen van Sint-Truiden en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.