Nabeschouwing Denemarken - Wales (2-0) || UEFA Nations League 2018

Zondag 9 september 2018 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Denemarken het zondag 9 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Wales. De wedstrijd wordt gespeeld in Ceres Park in Århus.

Via de Denemarken - Wales live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Denemarken - Wales (2-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Denemarken en Wales is onder leiding van scheidsrechter Deniz Aytekin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Denemarken. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Eriksen, waarmee Denmark met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 63e minuut voor dat Denmark via C. Eriksen op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Denemarken.

LIVE Denemarken - Wales 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Denemarken - Wales teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Denmark Doelpunt C. Eriksen met assist van H. Dalsgaard Denmark 1-0
46' Wissel Denmark Wissel V. Fischer voor P. Sisto Denmark
60' Wissel Wales Wissel D. Brooks voor C. Roberts Wales
63' Penalty Denmark Penalty C. Eriksen Denmark 2-0
72' Wissel Wales Wissel T. Roberts voor E. Ampadu Wales
77' Gele kaart Wales Gele kaart voor B. Davies Wales
80' Wissel Wales Wissel B. Woodburn voor T. Lawrence Wales
86' Wissel Denmark Wissel A. Cornelius voor Y. Poulsen Denmark
91' Gele kaart Denmark Gele kaart voor K. Schmeichel Denmark
94' Gele kaart Wales Gele kaart voor J. Allen Wales
Video hoogtepunten en samenvatting Denemarken - Wales
Opstellingen Denemarken - Wales
De opstellingen van Denemarken en Wales zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Denemarken gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wales zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.