Nabeschouwing Frankrijk - Duitsland (2-1) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 16 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Frankrijk het dinsdag 16 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de France in Paris.

Via de Frankrijk - Duitsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Frankrijk - Duitsland (2-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Frankrijk en Duitsland is onder leiding van scheidsrechter Milorad Mažić geëindigd in een 2-1 overwinning voor Frankrijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 14 minuten. T. Kroos maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Germany vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. France kwam in de 62e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Griezmann, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het A. Griezmann van France die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Milorad Mažić, waardoor Frankrijk een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Frankrijk - Duitsland 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Frankrijk - Duitsland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Penalty Germany Penalty T. Kroos Germany 0-1
29' Gele kaart Germany Gele kaart voor M. Ginter Germany
62' Doelpunt France Doelpunt A. Griezmann met assist van L. Hernández France 1-1
75' Wissel Germany Wissel J. Draxler voor L. Sané Germany
80' Penalty France Penalty A. Griezmann France 2-1
83' Wissel Germany Wissel J. Brandt voor M. Ginter Germany
86' Wissel France Wissel O. Dembélé voor K. Mbappé France
88' Wissel Germany Wissel T. Müller voor S. Gnabry Germany
91' Wissel France Wissel T. NDombèlé voor A. Griezmann France
94' Wissel France Wissel S. Nzonzi voor N. Kanté France
Video hoogtepunten en samenvatting Frankrijk - Duitsland
Opstellingen Frankrijk - Duitsland
De opstellingen van Frankrijk en Duitsland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Frankrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Duitsland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.