Nabeschouwing Letland - Malta (0-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 13 oktober 2020 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Letland het dinsdag 13 oktober 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Malta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Letland - Malta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Letland - Malta (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Letland en Malta is onder leiding van scheidsrechter Iwan Griffith geëindigd in een 0-1 overwinning voor Malta. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 97e minuut door S. Borg, waarmee Malta met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Letland dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Iwan Griffith, waardoor Malta de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Letland - Malta 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Letland - Malta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Zjuzins Latvia
49' Gele kaart Latvia Gele kaart voor K. Tobers Latvia
54' Gele kaart Malta Gele kaart voor S. Borg Malta
54' Wissel Latvia Wissel K. Karklins voor A. Zjuzins Latvia
54' Gele kaart Latvia Gele kaart voor K. Karklins Latvia
63' Wissel Latvia Wissel E. Emsis voor K. Tobers Latvia
64' Wissel Latvia Wissel R. Uldrikis voor V. Gutkovskis Latvia
64' Wissel Latvia Wissel M. Kigurs voor D. Ikaunieks Latvia
65' Gele kaart Malta Gele kaart voor A. Agius Malta
69' Wissel Malta Wissel J. Degabriele voor J. Mbong Malta
74' Gele kaart Latvia Gele kaart voor A. Ciganiks Latvia
75' Wissel Malta Wissel S. Pisani voor T. Teuma Malta
84' Wissel Latvia Wissel A. Jaunzems voor A. Ciganiks Latvia
89' Wissel Malta Wissel J. Grech voor L. Gambin Malta
97' Doelpunt Malta Doelpunt S. Borg met assist van S. Pisani Malta 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Letland - Malta
Opstellingen Letland - Malta
De opstellingen van Letland en Malta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Letland gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Malta zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Devis Mangia
Voorbeschouwing Letland - Malta

Letland en Malta spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iwan Griffith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Letland en Malta in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Letland 0
Winst Malta 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Letland op een 2e positie staat, terwijl we Malta terugvinden op de 3e plaats.