Nabeschouwing Liechtenstein - Armenië (2-2) || UEFA Nations League 2018

Maandag 19 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Liechtenstein het maandag 19 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Armenië. De wedstrijd wordt gespeeld in Rheinpark Stadion in Vaduz.

Via de Liechtenstein - Armenië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liechtenstein - Armenië (2-2)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Liechtenstein en Armenië geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Adamyan, waarmee Armenia met 0-1 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 9 minuten was het S. Adamyan die Armenia op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 47e minuut nadat N. Hasler namens Liechtenstein de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. Even later was het opnieuw N. Hasler die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Liechtenstein op 2-1 in de 47e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan Armenia om te scoren. Kort voor tijd in de 85e minuut zette A. Karapetyan de stand op 2-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Armenia. Het was A. Karapetian die in de 85e minuut de stand op 2-2 zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alain Durieux en eindigde de wedstrijd dus met een 2-2 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Liechtenstein - Armenië 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liechtenstein - Armenië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Armenia Doelpunt S. Adamyan met assist van G. Daghbashyan Armenia 0-1
44' Doelpunt Liechtenstein Doelpunt Marcel Büchel met assist van I. Quintans Liechtenstein 1-1
47' Doelpunt Liechtenstein Doelpunt N. Hasler Liechtenstein 2-1
57' Wissel Liechtenstein Wissel Martin Büchel voor A. Sele Liechtenstein
57' Wissel Liechtenstein Wissel Marcel Büchel voor M. Sele Liechtenstein
59' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor M. Rechsteiner Liechtenstein
62' Wissel Liechtenstein Wissel D. Brändle voor Marcel Büchel Liechtenstein
67' Gele kaart Liechtenstein Gele kaart voor B. Büchel Liechtenstein
72' Wissel Armenia Wissel A. Karapetyan voor R. Hovsepyan Armenia
72' Gele kaart Armenia Gele kaart voor H. Hambardzumyan Armenia
72' Wissel Armenia Wissel A. Karapetian voor R. Hovsepyan Armenia
73' Gele kaart Armenia Gele kaart voor H. Hambardzumyan Armenia
83' Wissel Liechtenstein Wissel F. Eberle voor I. Quintans Liechtenstein
85' Doelpunt Armenia Doelpunt A. Karapetyan met assist van G. Ghazaryan Armenia 2-2
85' Doelpunt Armenia Doelpunt A. Karapetian met assist van G. Ghazaryan Armenia 2-2
88' Wissel Armenia Wissel A. Arakelyan voor H. Hambardzumyan Armenia
Video hoogtepunten en samenvatting Liechtenstein - Armenië
Opstellingen Liechtenstein - Armenië
De opstellingen van Liechtenstein en Armenië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liechtenstein gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Armenië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach
Voorbeschouwing Liechtenstein - Armenië

Liechtenstein en Armenië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alain Durieux en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liechtenstein en Armenië in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Armenië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Armenië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Liechtenstein te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Liechtenstein. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Liechtenstein 0
Winst Armenië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liechtenstein op een 4e positie staat, terwijl we Armenië terugvinden op de 2e plaats.