Nabeschouwing Litouwen - Romania (1-2) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 11 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Litouwen het donderdag 11 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Vilniaus LFF stadionas in Vilnius.

Via de Litouwen - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Litouwen - Romania (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Litouwen en Romania is onder leiding van scheidsrechter François Letexier geëindigd in een 1-2 overwinning voor Romania. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Chipciu, waarmee Romania met 0-1 de leiding nam. Lithuania kwam in de 90e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Žulpa, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette A. Maxim zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Romania de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter François Letexier, waardoor Romania een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Litouwen - Romania 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Litouwen - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Romania Doelpunt A. Chipciu Romania 0-1
32' Gele kaart Romania Gele kaart voor P. Anton Romania
45' Gele kaart Romania Gele kaart voor A. Chipciu Romania
63' Wissel Lithuania Wissel M. Kuklys voor M. Vorobjovas Lithuania
63' Wissel Lithuania Wissel N. Valskis voor D. Šernas Lithuania
69' Gele kaart Lithuania Gele kaart voor V. Slivka Lithuania
71' Wissel Romania Wissel C. Keșerü voor G. Țucudean Romania
78' Wissel Romania Wissel A. Maxim voor A. Mitriță Romania
85' Gele kaart Romania Gele kaart voor R. Marin Romania
86' Wissel Romania Wissel D. Rotariu voor N. Stanciu Romania
87' Wissel Lithuania Wissel D. Petravičius voor F. Černych Lithuania
90' Doelpunt Lithuania Doelpunt A. Žulpa Lithuania 1-1
94' Doelpunt Romania Doelpunt A. Maxim Romania 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Litouwen - Romania
Opstellingen Litouwen - Romania
De opstellingen van Litouwen en Romania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Litouwen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Romania zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Litouwen - Romania

Litouwen en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter François Letexier en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Litouwen en Romania elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Winst Litouwen 0
Winst Romania 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Litouwen op een 4e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 3e plaats.