Nabeschouwing Moldavië - Kazachstan (1-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 24 maart 2022 - 18:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Moldavië het donderdag 24 maart 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Kazachstan.

Via de Moldavië - Kazachstan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Kazachstan (1-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Moldavië en Kazachstan is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Kazachstan. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 46e minuut door I. Nicolaescu, waarmee Moldova met 1-0 de leiding nam. Kazakhstan kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Maliy, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van V. Posmac kwam Kazakhstan in de 79e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Kazachstan een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Moldavië - Kazachstan 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Kazachstan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Moldova Doelpunt I. Nicolaescu met assist van I. Revenco Moldova 1-0
46' Wissel Kazakhstan Wissel A. Abiken voor D. Narzildaev Kazakhstan
63' Gele kaart Moldova Gele kaart voor O. Reabciuk Moldova
64' Doelpunt Kazakhstan Doelpunt S. Maliy Kazakhstan 1-1
64' Wissel Kazakhstan Wissel R. Murtazaev voor A. Shchetkin Kazakhstan
65' Wissel Kazakhstan Wissel A. Zhaksylykov voor V. Vasiljev Kazakhstan
72' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor G. Suyumbaev Kazakhstan
75' Gele kaart Kazakhstan Gele kaart voor S. Maliy Kazakhstan
76' Wissel Moldova Wissel R. Ginsari voor M. Platica Moldova
79' Eigen doelpunt Kazakhstan Eigen doelpunt V. Posmac Kazakhstan 1-2
84' Wissel Kazakhstan Wissel A. Beysebekov voor A. Tagybergen Kazakhstan