Nabeschouwing San Marino - Gibraltar (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zaterdag 14 november 2020 - 15:00 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt San Marino het zaterdag 14 november 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Gibraltar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Gibraltar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Gibraltar (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen San Marino en Gibraltar geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Simoncini in de 49e minuut, waardoor San Marino met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Gibraltar, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kateryna Monzul niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE San Marino - Gibraltar 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Gibraltar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor R. Chipolina Gibraltar
49' Rode kaart San Marino Rode kaart voor D. Simoncini San Marino
54' Wissel Gibraltar Wissel K. Casciaro voor L. Casciaro Gibraltar
57' Wissel San Marino Wissel M. Mularoni voor J. Hirsch San Marino
57' Wissel San Marino Wissel M. Battistini voor F. Tomassini San Marino
66' Wissel Gibraltar Wissel R. Styche voor A. Mouelhi Gibraltar
67' Wissel San Marino Wissel M. Vitaioli voor F. Berardi San Marino
73' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor G. Torilla Gibraltar
75' Gele kaart San Marino Gele kaart voor C. Brolli San Marino
77' Wissel Gibraltar Wissel A. Priestley voor G. Torilla Gibraltar
81' Gele kaart Gibraltar Gele kaart voor R. Styche Gibraltar
Video hoogtepunten en samenvatting San Marino - Gibraltar
Opstellingen San Marino - Gibraltar
De opstellingen van San Marino en Gibraltar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gibraltar zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing San Marino - Gibraltar

San Marino en Gibraltar spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kateryna Monzul en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen San Marino en Gibraltar in de UEFA Nations League vond plaats op 5 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gibraltar. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Gibraltar favoriet. 1 keer wist de ploeg van San Marino te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor San Marino. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst San Marino 0
Winst Gibraltar 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel San Marino op een 3e positie staat, terwijl we Gibraltar terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.