Nabeschouwing Slovenië - Cyprus (1-1) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 16 oktober 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Slovenië het dinsdag 16 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cyprus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Cyprus (1-1)

De UEFA Nations League 2018 wedstrijd tussen Slovenië en Cyprus geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door F. Papoulis, waarmee Cyprus met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg G. Kastanos van Cyprus voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Cyprus de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. Skubic namens Slovenia in de 83e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 90e minuut moest Slovenia verder met een man minder, nadat J. Iličić een tweede gele kaart kreeg. In de 96e minuut werd J. Demetriou van Cyprus met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Slovenia met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Slovenië - Cyprus 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Iličić Slovenia
21' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor G. Kastanos Cyprus
37' Doelpunt Cyprus Doelpunt F. Papoulis met assist van R. Margaça Cyprus 0-1
46' Wissel Slovenia Wissel A. Derviševič voor R. Bezjak Slovenia
58' Wissel Slovenia Wissel J. Balkovec voor B. Jokić Slovenia
66' Tweede gele kaart Cyprus Tweede gele kaart voor G. Kastanos Cyprus
73' Wissel Cyprus Wissel A. Avraam voor F. Papoulis Cyprus
75' Wissel Slovenia Wissel L. Zahovič voor R. Krhin Slovenia
82' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor K. Panayi Cyprus
83' Doelpunt Slovenia Doelpunt N. Skubic met assist van M. Zajc Slovenia 1-1
87' Wissel Cyprus Wissel D. Christofi voor R. Margaça Cyprus
88' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor M. Mevlja Slovenia
90' Tweede gele kaart Slovenia Tweede gele kaart voor J. Iličić Slovenia
95' Wissel Cyprus Wissel N. Ioannou voor G. Vasiliou Cyprus
96' Rode kaart Cyprus Rode kaart voor J. Demetriou Cyprus
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Cyprus
Opstellingen Slovenië - Cyprus
De opstellingen van Slovenië en Cyprus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cyprus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.