Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kocaelispor (4-3) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 13 november 2021 - 11:00 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Fatih Karagümrük het zaterdag 13 november 2021 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Kocaelispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Atatürk Olimpiyat Stadı in İstanbul.

Via de Fatih Karagümrük - Kocaelispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kocaelispor (4-3)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Fatih Karagümrük en Kocaelispor is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Fatih Karagümrük. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 5 minuten. F. Borini maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fatih Karagümrük vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Fatih Karagümrük vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Borini op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut volgde een derde treffer van Fatih Karagümrük, waarmee T. Torun zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 35 minuten deed M. Diop iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Kocaelispor werd verkleind tot 3-1. In de 40e minuut kwam Kocaelispor weer dichterbij, nadat B. Köse de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 77e minuut was het M. Pereira die Kocaelispor weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Er kwam toch nog een beslissend doelpunt dat Fatih Karagümrük aan de winst zou helpen. Matchwinnaar werd Y. Salibur die in de 85e minuut wist te scoren en daarmee tekende voor een 4-3 eindstand.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-3 stand in het voordeel van Fatih Karagümrük.

Wedstrijdstatistieken Fatih Karagümrük - Kocaelispor
Goals
4
3
LIVE Fatih Karagümrük - Kocaelispor 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fatih Karagümrük - Kocaelispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Penalty Fatih Karagümrük Penalty F. Borini Fatih Karagümrük 1-0
13' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt F. Borini Fatih Karagümrük 2-0
15' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt T. Torun Fatih Karagümrük 3-0
35' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt M. Diop Kocaelispor 3-1
40' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt B. Köse Kocaelispor 3-2
77' Doelpunt Kocaelispor Doelpunt M. Pereira Kocaelispor 3-3
85' Doelpunt Fatih Karagümrük Doelpunt Y. Salibur Fatih Karagümrük 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Fatih Karagümrük - Kocaelispor
Opstellingen Fatih Karagümrük - Kocaelispor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Fatih Karagümrük - Kocaelispor

Fatih Karagümrük en Kocaelispor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Fatih Karagümrük en Kocaelispor elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Fatih Karagümrük 0
Winst Kocaelispor 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fatih Karagümrük - Kocaelispor Opstelling Fatih Karagümrük Opstelling Kocaelispor Live Fatih Karagümrük - Kocaelispor Live Fatih Karagümrük - Kocaelispor kijken Fatih Karagümrük - Kocaelispor kijken Live Fatih Karagümrük - Kocaelispor stream Fatih Karagümrük - Kocaelispor Fox Sports Nabeschouwing Fatih Karagümrük - Kocaelispor Uitslag Fatih Karagümrük - Kocaelispor Statistieken Fatih Karagümrük - Kocaelispor Vriendschappelijk club 2021 Fatih Karagümrük - Kocaelispor wedden Fatih Karagümrük - Kocaelispor gokken Fatih Karagümrük - Kocaelispor Unibet