Nabeschouwing Galatasaray - Bursaspor (5-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 13 november 2021 - 12:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Galatasaray het zaterdag 13 november 2021 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Florya Metin Oktay Tesisleri in Istanbul.

Via de Galatasaray - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Bursaspor (5-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Galatasaray en Bursaspor is onder leiding van scheidsrechter Abdullah Buğra Taşkınsoy geëindigd in een 5-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Galatasaray kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van M. Diagne. Galatasaray vergrootte in de 8e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Çağlayan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 17e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee M. Diagne zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 29 minuten deed İ. Yüksek iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bursaspor werd verkleind tot 3-1. In de 38e minuut kwam Bursaspor weer dichterbij, nadat E. Acolatse de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 44e minuut was het M. Diagne van Galatasaray wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Namens Galatasaray mocht Ö. Bayram in de 59e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Abdullah Buğra Taşkınsoy en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Galatasaray.

Wedstrijdstatistieken Galatasaray - Bursaspor
5
2
LIVE Galatasaray - Bursaspor 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Diagne met assist van E. Kılınç Galatasaray 1-0
8' Doelpunt Galatasaray Doelpunt O. Çağlayan met assist van M. Diagne Galatasaray 2-0
17' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Diagne met assist van E. Kılınç Galatasaray 3-0
29' Doelpunt Bursaspor Doelpunt İ. Yüksek met assist van E. Acolatse Bursaspor 3-1
38' Doelpunt Bursaspor Doelpunt E. Acolatse met assist van İ. Yüksek Bursaspor 3-2
44' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Diagne met assist van O. Çağlayan Galatasaray 4-2
46' Wissel Bursaspor Wissel K. Şen voor A. Akgün Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel C. Yurdakul voor E. Erentürk Bursaspor
46' Wissel Bursaspor Wissel V. Temel voor E. Aydoğan Bursaspor
46' Wissel Galatasaray Wissel F. Öztürk voor İ. Çipe Galatasaray
46' Wissel Bursaspor Wissel N. Zalazar voor K. Sönmez Bursaspor
46' Wissel Galatasaray Wissel Ö. Bayram voor Gustavo Assunção Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel V. Nelsson voor A. Öztürk Galatasaray
59' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Ö. Bayram met assist van O. Çağlayan Galatasaray 5-2
60' Wissel Bursaspor Wissel R. Ofosu voor M. Bruno Bursaspor
60' Wissel Bursaspor Wissel C. Köz voor L. Capan Bursaspor
67' Wissel Bursaspor Wissel U. Yıldız voor M. Yılmaz Bursaspor
72' Wissel Bursaspor Wissel E. Güler voor İ. Yüksek Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Bursaspor
Opstellingen Galatasaray - Bursaspor
De opstellingen van Galatasaray en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Galatasaray - Bursaspor

Galatasaray en Bursaspor treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdullah Buğra Taşkınsoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Galatasaray en Bursaspor elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.