Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov (0-4) || Vriendschappelijk club 2021

Zondag 14 november 2021 - 11:30 uur



In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Khimki het zondag 14 november 2021 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rodina in Khimki.

Via de Khimki - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov (0-4)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Khimki en Krylya Sovetov is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door D. Lipovoy, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Tsypchenko op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Krylya Sovetov, waarmee D. Lipovoy zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Krylya Sovetov in de 84e minuut, nadat D. Tsypchenko de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Krylya Sovetov.

Wedstrijdstatistieken Khimki - Krylya Sovetov
LIVE Khimki - Krylya Sovetov 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Khimki - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Lipovoy Krylya Sovetov 0-1
46' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Tsypchenko Krylya Sovetov 0-2
58' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Lipovoy Krylya Sovetov 0-3
84' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Tsypchenko Krylya Sovetov 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Khimki - Krylya Sovetov
Opstellingen Khimki - Krylya Sovetov

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Khimki - Krylya Sovetov

Khimki en Krylya Sovetov treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

Het is voor het eerst dat Khimki en Krylya Sovetov elkaar treffen in de Vriendschappelijk club.

Resultaat Aantal
Winst Khimki 0
Winst Krylya Sovetov 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.

Tags
Khimki - Krylya Sovetov Opstelling Khimki Opstelling Krylya Sovetov Live Khimki - Krylya Sovetov Live Khimki - Krylya Sovetov kijken Khimki - Krylya Sovetov kijken Live Khimki - Krylya Sovetov stream Khimki - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Khimki - Krylya Sovetov Uitslag Khimki - Krylya Sovetov Statistieken Khimki - Krylya Sovetov Vriendschappelijk club 2021 Khimki - Krylya Sovetov wedden Khimki - Krylya Sovetov gokken Khimki - Krylya Sovetov Unibet