Nabeschouwing Göztepe - Manisa BBSK (1-2) || Vriendschappelijk club 2021

Zaterdag 13 november 2021 - 17:00 uur

In de Vriendschappelijk club 2021 neemt Göztepe het zaterdag 13 november 2021 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Manisa BBSK. De wedstrijd wordt gespeeld in Göztepe Gürsel Aksel Stadı (İzmir) in İzmir.

Via de Göztepe - Manisa BBSK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Göztepe - Manisa BBSK (1-2)

Het Vriendschappelijk club duel tussen Göztepe en Manisa BBSK is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Manisa BBSK. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door A. Çankaya, waarmee Göztepe met 1-0 de leiding nam. Manisa BBSK kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Diallo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette A. Koç zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manisa BBSK de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Manisa BBSK dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Göztepe - Manisa BBSK
1
2
LIVE Göztepe - Manisa BBSK 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Göztepe - Manisa BBSK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Göztepe Doelpunt A. Çankaya Göztepe 1-0
49' Doelpunt Manisa BBSK Doelpunt D. Diallo Manisa BBSK 1-1
76' Doelpunt Manisa BBSK Doelpunt A. Koç Manisa BBSK 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Göztepe - Manisa BBSK
Opstellingen Göztepe - Manisa BBSK

Voorbeschouwing Göztepe - Manisa BBSK

Göztepe en Manisa BBSK treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk club van het seizoen 2021.

De vorige ontmoeting tussen Göztepe en Manisa BBSK in de Vriendschappelijk club vond plaats op 5 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Göztepe favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Manisa BBSK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.