Nabeschouwing Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II (2-3) || Vriendschappelijk clubs 2024

Vrijdag 16 februari 2024 - 15:00 uurIn de Vriendschappelijk clubs 2024 neemt Ślęza Wrocław het vrijdag 16 februari 2024 om 15:00 uur in eigen huis op tegen ŁKS Łódź II.

Via de Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II (2-3)

Het Vriendschappelijk clubs duel tussen Ślęza Wrocław en ŁKS Łódź II is geëindigd in een 2-3 overwinning voor ŁKS Łódź II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. ŁKS Łódź II kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van . Ślęza Wrocław kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van , die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ślęza Wrocław de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat de 2-2 maakte voor ŁKS Łódź II. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk ŁKS Łódź II dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van ŁKS Łódź II.

Wedstrijdstatistieken Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II
Goals
2
3
Balbezit
43%
57%
Schoten totaal
13
8
Schoten op doel
6
5
Aanvallen
83
90
Gevaarlijke aanvallen
33
37
Corners
3
2
LIVE Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt ŁKS Łódź II Doelpunt ŁKS Łódź II 0-1
50' Doelpunt Ślęza Wrocław Doelpunt Ślęza Wrocław 1-1
56' Doelpunt Ślęza Wrocław Doelpunt Ślęza Wrocław 2-1
78' Doelpunt ŁKS Łódź II Doelpunt ŁKS Łódź II 2-2
80' Doelpunt ŁKS Łódź II Doelpunt ŁKS Łódź II 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II
Opstellingen Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II

Ślęza Wrocław en ŁKS Łódź II treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk clubs van het seizoen 2024.

De vorige ontmoeting tussen Ślęza Wrocław en ŁKS Łódź II in de Vriendschappelijk clubs vond plaats op 21 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ślęza Wrocław. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Ślęza Wrocław favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl ŁKS Łódź II slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ślęza Wrocław 1
Winst ŁKS Łódź II 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Opstelling Ślęza Wrocław Opstelling ŁKS Łódź II Live Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Live Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II kijken Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II kijken Live Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II stream Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Fox Sports Nabeschouwing Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Uitslag Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Statistieken Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Vriendschappelijk clubs 2024 Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II wedden Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II gokken Ślęza Wrocław - ŁKS Łódź II Unibet