Nabeschouwing Peru - Paraguay (0-0) || Vriendschappelijk internationaal 2024

Zaterdag 8 juni 2024 - 02:30 uur

In de Vriendschappelijk internationaal 2024 neemt Peru het zaterdag 8 juni 2024 om 02:30 uur in eigen huis op tegen Paraguay. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Monumental in Lima.

Via de Peru - Paraguay live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peru - Paraguay (0-0)

De Vriendschappelijk internationaal 2024 wedstrijd tussen Peru en Paraguay geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Peru en Paraguay gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Paraguay kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Guillermo Enrique Guerrero Alcivar niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Peru - Paraguay 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peru - Paraguay teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

64' Wissel Peru Wissel A. Carrillo voor W. Cartagena Peru
65' Wissel Paraguay Wissel Julio Enciso voor M. Almirón Paraguay
67' Wissel Peru Wissel P. Guerrero voor J. Rivera Peru
67' Wissel Paraguay Wissel A. Bareiro voor Alex Arce Paraguay
68' Gele kaart Paraguay Gele kaart voor A. Bareiro Paraguay
72' Gele kaart Paraguay Gele kaart voor J. Alonso Paraguay
74' Wissel Peru Wissel L. Advíncula voor P. Quispe Peru
74' Wissel Peru Wissel S. Peña voor M. López Peru
78' Gele kaart Peru Gele kaart voor C. Zambrano Peru
79' Wissel Paraguay Wissel A. Romero voor M. Rojas Paraguay
90' Wissel Peru Wissel J. Castillo voor Renato Tapia Peru
91' Wissel Peru Wissel É. Flores voor G. Lapadula Peru
Video hoogtepunten en samenvatting Peru - Paraguay
Opstellingen Peru - Paraguay
De opstellingen van Peru en Paraguay zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peru gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Paraguay zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Peru - Paraguay

Peru en Paraguay treffen elkaar in de e speelronde van de Vriendschappelijk internationaal van het seizoen 2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Guillermo Enrique Guerrero Alcivar en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Peru en Paraguay elkaar treffen in de Vriendschappelijk internationaal.