Nabeschouwing Mechelen - Lokeren (2-0) || Croky Cup 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:30 uur

In de Croky Cup 2018/2019 neemt Mechelen het woensdag 5 december 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne (Mechelen (Malines)) in Malines.

Via de Mechelen - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Lokeren (2-0)

Het Croky Cup duel tussen Mechelen en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 2-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door G. Engvall, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van I. de Camargo op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Mechelen.

LIVE Mechelen - Lokeren 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor O. Ben Harush Lokeren
43' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor L. Mareček Lokeren
68' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor M. Cornet Mechelen
69' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
75' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
80' Doelpunt Mechelen Doelpunt G. Engvall Mechelen 1-0
83' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo Mechelen 2-0
84' Wissel Lokeren Wissel Đ. Jovanović voor L. Mareček Lokeren
85' Wissel Lokeren Wissel J. Cevallos voor G. Hupperts Lokeren
85' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor A. Skúlason Lokeren
86' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
89' Wissel Mechelen Wissel S. De Witte voor G. Engvall Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Lokeren
Opstellingen Mechelen - Lokeren

Voorbeschouwing Mechelen - Lokeren

Mechelen en Lokeren spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de Croky Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Mechelen en Lokeren elkaar treffen in de Croky Cup.